PK Chalets
PK Chalets in Goes is één van onze vaste leveranciers van de chalets. Zij maken al jaren lang onderhoudsvrije en kunststof chalets met een eigen Zeeuws karakter. Zeer hoogwaardig en op maat voor u gemaakt. Chalets die voor een uniek en persoonlijk vakantiegevoel zorgen.

Chalettotaal

Omdat er best veel komt kijken bij het kopen van een chalet, werkt PK Chalets nauw samen met Chalettotaal in Gilzen. PK Chalets bouwt de unieke Zeeuwse chalet en Chalettotaal helpt u met het hele proces er omheen. Welk type chalet past het beste bij u? Wilt u er ook in de winter optimaal van kunnen genieten? Hoe moet de financiering geregeld worden? Welke extra voorzieningen heeft u eventueel voor ogen, zoals een tuinhuisje, terras of buitenspa? Samen zorgen deze twee chaletspecialisten voor de begeleiding op maat en uiteindelijk een optimaal eindresultaat met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding!


Bezichtiging mogelijk!

Wilt u zich oriënteren en de chalets van PK Chalets eens van binnen en van buiten bekijken? Het verkooppunt van PK Chalets is gevestigd in Gilzen bij Chalettotaal. Zij beschikken over de grootste overdekte chaletshowroom van Nederland en kunnen u alles tonen. Woont u in de regio Zeeland en wilt u in de buurt een kijkje nemen, dan mag u ook langs komen in de fabriek van PK Chalets om te kijken hoe de chalets worden gebouwd. Naast de chalets in aanbouw kunnen zij ook het assortiment keukenkastjes, tuinhuisjes ed. laten zien om alvast feeling te krijgen met de sfeer en de kwaliteit die zij leveren. Een afspraak voor een bezoek aan PK Chalets kunt u via ons maken.