De inrichting van uw chalet is uiteraard een hele persoonlijke keuze, evenals de asseccoires aan uw chalet of op uw kavel, zoals een terras, een overkapping, tuinhuisje, barbeque etc. Op ons park kunnen we natuurlijk een aantal voorbeelden laten zien, maar voor een goed overzicht van alle mogelijkheden raden we u aan om een bezoek te brengen aan Chalet Totaal in Gilze. Het meer dan 10.000 m2 grote experience Center is de grootste overdekte chalet-showroom van Nederland en bron van vele ideeën!

Chalettotaal is de leverancier van de chalets op ons park. Omdat er best veel komt kijken bij het kopen van een chalet helpen zij u met het hele proces er omheen. Welk type chalet past het beste bij u? Wilt u er ook in de winter optimaal van kunnen genieten? Hoe moet de financiering geregeld worden? Welke extra voorzieningen heeft u eventueel voor ogen, zoals een tuinhuisje, terras of buitenspa? De chaletspecialisten zorgen voor de begeleiding op maat en uiteindelijk een optimaal eindresultaat met een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding!
 
  Druk artikel af Verstuur artikel

Chaletpark Wilgenoord is oorspronkelijk opgezet als landschapscamping. Slechts weinig campings kwamen in aanmerking voor deze bijzondere status en is vooral te danken aan de bijzondere ligging naast natuurgebied bokkegat. Door deze opzet als landschapscamping, waarbij bos, vennen, prachtige weides en wandelroutes onderdeel van de camping uitmaken, zijn de kavels voor de chalets zeer ruim opgezet. Mede gezien de scherpe huurprijzen vanaf € 8,- per vierkante meter per jaar is de verwachting dat er veel belangstelling zal zijn voor een plekje in dit Noord-Bevelandse paradijsje.
 
  Druk artikel af Verstuur artikel

Op uw ruime kavel kunt u een eigen chalet naar keuze laten plaatsen. De chalets worden geleverd door Van den Berg Chalet Totaal in Gilze. Zij hebben een zeer ruim assortiment en u bepaalt zelf de grootte van uw chalet, de materiaalkeuze, de inrichting etc. De recreatiewetgeving is de afgelopen jaren aangepast in verband met kwaliteitsverbetering en tezamen met onze eigen regels geeft dat een aantal kwaliteitseisen. De belangrijkste hebben wij hieronder voor u verzameld.

  • Uw eigen te plaatsen chalet dient nieuw te zijn
  • Uw chalet - incl. eventuele aanbouw of tuinhuisje - mag max. 75 m2. groot zijn.
  • De ruimte tussen twee chalets dient minimaal 5 meter te zijn, in verband met brandveiligheid.
  • De chalet dient over rookmelders te beschikken.

Naast de bovengenoemde kwaliteitseisen bieden wij op ons park een aantal aantrekkelijke extra's.
 
  Druk artikel af Verstuur artikel

Kamperen midden in de natuur en optimaal genieten van het buitenleven. Dit kan op chaletpark Wilgenoord. De kleinschalige opzet van dit park met ruime plaatsen en een fruitboomgaard garandeert rust en privacy. Om deze rust en de privacy verder te bewaken zijn honden niet toegestaan en is het ook niet toegestaan om de chalets onder te verhuren. Dit zorgt er voor dat onze gasten steeds in een vertrouwde omgeving kunnen recreeren, waarbij iedereen rekening met elkaar houdt. Het park is omringd door een 20 hectare groot natuurgebied wat grenst aan het Nationaal Park de Oosterschelde. Er is mogelijkheid om 2 auto’s te parkeren bij uw chalet.
 
  Druk artikel af Verstuur artikel